Srí Lanka v červnu - recenze

Maalu Maalu Resorts And Spas

👍 96 %
5 hodnocení
Maalu Maalu Resorts And Spas - Srí Lanka v červnu - recenze

Trincomalee | Srí Lanka
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
4. června - 16. června 2022

45 225 Kč  36 180 Kč

Zobrazit nabídku ►

Maalu Maalu Resorts And Spas - Srí Lanka v červnu - recenze v termínu od 04.06.2022 do 16.06.2022.

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Dětský bazén, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol, Volejbal

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 1000 m

Maalu Maalu Resorts And Spas

👍 96 %
5 hodnocení
Maalu Maalu Resorts And Spas - Srí Lanka v červnu - recenze

Trincomalee | Srí Lanka
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 14 dní (13 nocí) dovolené s recenzí
2. června - 15. června 2022

44 040 Kč

Zobrazit nabídku ►

Maalu Maalu Resorts And Spas - Srí Lanka v červnu - recenze v termínu od 02.06.2022 do 15.06.2022.

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Dětský bazén, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol, Volejbal

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 1000 m

Maalu Maalu Resorts And Spas

👍 96 %
5 hodnocení
Maalu Maalu Resorts And Spas - Srí Lanka v červnu - recenze

Trincomalee | Srí Lanka
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 16 dní (15 nocí) dovolené s recenzí
2. června - 17. června 2022

46 770 Kč

Zobrazit nabídku ►

Maalu Maalu Resorts And Spas - Srí Lanka v červnu - recenze v termínu od 02.06.2022 do 17.06.2022.

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Surfování, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Dětský bazén, Hotelová restaurace, Kavárna, Půjčovna kol, Volejbal

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 1000 m

Blue Water Resort

👍 94 %
18 hodnocení
Blue Water Resort - Srí Lanka v červnu - recenze

Waduwa | Srí Lanka
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 21 dní (20 nocí) dovolené s recenzí
11. června - 1. července 2022

54 310 Kč

Zobrazit nabídku ►

Blue Water Resort - Srí Lanka v červnu - recenze v termínu od 11.06.2022 do 01.07.2022.

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Surfování, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 5 km   ➜ od letiště: 27 km

Blue Water Resort

👍 94 %
18 hodnocení
Blue Water Resort - Srí Lanka v červnu - recenze

Waduwa | Srí Lanka
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
25. června - 6. července 2022

40 920 Kč

Zobrazit nabídku ►

Blue Water Resort - Srí Lanka v červnu - recenze v termínu od 25.06.2022 do 06.07.2022.

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Surfování, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 5 km   ➜ od letiště: 27 km

Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz)

👍 92 %
34 hodnocení
Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz) - Srí Lanka v červnu - recenze

Hikkaduwa | Srí Lanka
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 16 dní (15 nocí) dovolené s recenzí
23. června - 8. července 2022

48 380 Kč

Zobrazit nabídku ►

Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz) - Srí Lanka v červnu - recenze v termínu od 23.06.2022 do 08.07.2022.

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Dětský bazén, Hotelová restaurace, Půjčovna kol, Volejbal

➜ přímo u pláže u moře

Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz)

👍 92 %
34 hodnocení
Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz) - Srí Lanka v červnu - recenze

Hikkaduwa | Srí Lanka
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 13 dní (12 nocí) dovolené s recenzí
4. června - 16. června 2022

44 450 Kč

Zobrazit nabídku ►

Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz) - Srí Lanka v červnu - recenze v termínu od 04.06.2022 do 16.06.2022.

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Dětský bazén, Hotelová restaurace, Půjčovna kol, Volejbal

➜ přímo u pláže u moře

Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz)

👍 92 %
34 hodnocení
Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz) - Srí Lanka v červnu - recenze

Hikkaduwa | Srí Lanka
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 17 dní (16 nocí) dovolené s recenzí
10. června - 26. června 2022

50 620 Kč

Zobrazit nabídku ►

Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz) - Srí Lanka v červnu - recenze v termínu od 10.06.2022 do 26.06.2022.

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Dětský bazén, Hotelová restaurace, Půjčovna kol, Volejbal

➜ přímo u pláže u moře

Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz)

👍 92 %
34 hodnocení
Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz) - Srí Lanka v červnu - recenze

Hikkaduwa | Srí Lanka
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 14 dní (13 nocí) dovolené s recenzí
25. června - 8. července 2022

45 280 Kč

Zobrazit nabídku ►

Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz) - Srí Lanka v červnu - recenze v termínu od 25.06.2022 do 08.07.2022.

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Dětský bazén, Hotelová restaurace, Půjčovna kol, Volejbal

➜ přímo u pláže u moře

Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz)

👍 92 %
34 hodnocení
Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz) - Srí Lanka v červnu - recenze

Hikkaduwa | Srí Lanka
✈ letecky Praha
🍽️ polopenze
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
12. června - 21. června 2022

39 810 Kč

Zobrazit nabídku ►

Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz) - Srí Lanka v červnu - recenze v termínu od 12.06.2022 do 21.06.2022.

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Dětský bazén, Hotelová restaurace, Půjčovna kol, Volejbal

➜ přímo u pláže u moře

Zobrazeno 1-10 z celkem 188

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru dovolené. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Srí Lanka v červnu - recenze - nejlepší recenze

Srí Lanka v červnu - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 96 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 5hvězdičkový Maalu Maalu Resorts And Spas. Recenze je udělená na základě 5 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je sobota 4. června 2022 a den příjezdu/příletu je čtvrtek 16. června 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 36 180 Kč. Pobyt je se stravou formou snídaně v délce 13 dní, 12 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Srí Lanka a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze pro příjemné cestování bez stresu dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Tento volný termín zahrnuje aktuálně slevu 20 % z původní ceníkové ceny 45 225 Kč. Do lokality Trincomalee, kde se ubytování Maalu Maalu Resorts And Spas nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou letní dovolenou First Minute na Srí Lance v létě s nejlepší recenzí v rezortu Trincomalee podle referencí od 5 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 96 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Srí Lanka v červnu - recenze

Nejlevnější Srí Lanka v červnu - recenze

Nejlevnější dovolenou Srí Lanka v červnu - recenze pořídíte v 3hvězdičkovém ubytování Citrus Hikkaduwa. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v pondělí 13. června 2022 a příjezdem/příletem v úterý 21. června 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 21 966 Kč. Rekreace v resortu Hikkaduwa je v délce 9 dní - 8 nocí je a se stravou formou polopenze. Tato výhodná letní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci na Srí Lance a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Citrus Hikkaduwa v souvislosti s koronavirem. K rezervaci si můžete pro klidný pocit z cestování dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Citrus Hikkaduwa je situován v letovisku Hikkaduwa. Doprava do letoviska Hikkaduwa je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Praha. Využijte nejlevnější First Minute na Srí Lance v létě s průměrnou recenzí 84 % dle 20 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Srí Lanka v červnu - recenze

Srí Lanka v červnu - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou na Srí Lance? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Maalu Maalu Resorts And Spas v letovisku Trincomalee. Termín odjezdu/odletu je ve čtvrtek 2. června 2022 a datum příjezdu/příletu je ve středu 15. června 2022. Pobyt je v délce 14 dní - 13 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 44 040 Kč se stravou formou snídaně. Tato lákavá nabídka dvoutýdenního pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci na Srí Lance a o podmínkách dovolené v Maalu Maalu Resorts And Spas v souvislosti s Covidem. Pro bezpečné cestování si lze k online rezervaci zakoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Trincomalee, kde se ubytování Maalu Maalu Resorts And Spas nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné letní dovolené First Minute na Srí Lance. Průměrná recenze Maalu Maalu Resorts And Spas je 96 % podle referencí od 5 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Jaké jsou možnosti dovolené na Srí Lance?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů na Srí Lanku vyberte úvodní stránku v Dovolenanasrilance.cz - dovolená Srí Lanka a Last Minute zájezdy 2022 a 2023. Vaší dovolenou: Srí Lanka v červnu - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Termín od: vyplňte datum nejbližšího odjezdu nebo odletu na Srí Lanku. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu z dovolené.
Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny volné zájezdy a pobyty na Srí Lance 2022 a 2023, odpovídající vašemu výběru.

Doprava

Jaké jsou možnosti cestování a jak se nejlépe dostat na Srí Lanku? Pro pobyty na Srí Lance lze využít tyto oblíbené způsoby dopravy: letecky, letecky z Mnichova, letecky z Prahy nebo letecky z Vídně.
Dopravu vybírejte zaškrtnutím jedné nebo více možností ve vyhledávacím formuláři. Čím více možností vyberete, tím více volných termínů se vám zobrazí. Mezi základní možnosti patří vlastní doprava a doprava letecky. Dovolenou na Srí Lance letecky 2022/2023 lze konkrétněji vybrat zaškrtnutím příslušného místa odletu. Obecně jsou dostupná tuzemská letiště Brno, Praha, Pardubice, Ostrava a Karlovy Vary. Z Východních Čech se dají využít slovenská letiště Bratislava, Košice, Poprad a Sliač, v Západních Čechách zase německá letiště Drážďany a Mnichov. V Severních Čechách se nabízí využít polská letiště Katovice, Krakov a Warszawa, v Jižních Čechách zase rakouské letiště ve Vídni, případně maďarské v Budapešti.

Strava

Neomezujte ale zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chcete li například ubytování na Srí Lance s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive, případně Ultra All Inclusive.
Dobře také zvažte, jestli se vyplatí si na dovolenou na Srí Lance připlatit za lepší stravu, například formou Light All Inclusive, All Inclusive nebo Ultra All Inclusive. Pokud zvolíte pobyt bez stravy, bude jídlo nutné dokupovat přímo na Srí Lance a cena dovolené se tím nakonec může značně prodražit. Kvalitu stravy v konkrétním ubytovacím zařízení si lze dopředu ověřit pomocí recenzí ostatních cestovatelů.

Termín

Volný termín jednoduše zvolíte v sekci First Minute, Last Minute nebo dovolené 2022, případně dovolené 2023. Rekreaci však nejlépe (nejpřesněji) vyberete pomocí vyhledávacího formuláře. Snažte se pokud možno nevolit termíny odjezdu nebo odletu a návratu nebo příletu z rekreace na Srí Lance příliš blízko u sebe, neboť se pak výrazně snižuje počet dostupných termínů a ubytovacích zařízení. Termín můžete upřesnit zvolením měsíce v příslušném ročním období. Vyberte si na Srí Lance svou jarní dovolenou o Velikonocích v březnu, v dubnu, v květnu, letní dovolenou a prázdniny v červnu, v červenci, v srpnu, podzimní pobyty v září, v říjnu, v listopadu, nebo zimní rekreaci o Vánocích nebo Silvestra na Srí Lance v prosinci, v lednu nebo v únoru. Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Bulharska? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení v Bulharsku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Bulharsko v měsících červen, červenec a srpen - Bulharsko v létě. Vychutnejte si relax na podzim v Bulharsku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.

Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu na Srí Lanku? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení na Srí Lance na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Srí Lanka v měsících červen, červenec a srpen - Srí Lanka v létě. Vychutnejte si relax na podzim na Srí Lance v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.
Nemáte ještě konkrétní představu kdy chcete na Srí Lanku jet? Svou rekreaci si můžete vybrat z Last Minute a Super Last Minute pobytů v současném roce 2022 nebo si naplánovat cestu jako First Minute v příštím roce 2023.


Výběr lokality

Svůj pobyt na Srí Lance můžete vybrat z následujících 13 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Dovolenanasrilance.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou na Srí Lance můžete vyzkoušet například také web Dovolená Srí Lanka. Zajímají vás možnosti rekreace v červnu v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou v červnu jako Portugalsko v červnu - recenze, Rakousko v červnu - recenze nebo například Řecko v červnu - recenze či Slovensko v červnu - recenze.

Srí Lanka v červnu - recenze - recenze

Cinnamon Bey - Beruwela

Super dovolenávíce recenzí

Citrus Hikkaduwa - Hikkaduwa

Nádherná dovolená v ráji na zemi.více recenzí

Citrus Waskaduwa - Waduwa

Hezký a udržovaný hotel, milý personál, všichni jsou velice ochotní. Pozor však na místní obyvatele. Turisté jsou pro ně tak trochu jako lovná zvěř. Skutečně jsme nepotkali nikoho mimo hotel, kdo by se nás nesnažil natáhnout. Na pláži před hotelem postávají místní, kteří nabízejí výlety, svezení tuktukem apod. Cena se dá usmlouvat. Jen kamkoliv vás vezmou, tak je to předem připravené doslova škubání turistů. Například Spice Garden v Kandy je o stovky procent dražší, než když si stejný výrobek koupíte v místní lékárně, Herbal Garden v Kulutaře je vyloženě lumpárna - přemrštěné ceny za pochybné výrobky, kde je místo výrobce uvedena pouze na g-mailu. Když se vám něco nelíbí, průvodce se pouze odkáže na to, že je to státní obchod (což je lež). více recenzí

Heritance Ahungalla - Beruwela

Dovolená se nám neskutečně líbila. Ovšem už bych si pro zprostředkování dovolené Invii nevybrala.více recenzí

Citrus Hikkaduwa - Hikkaduwa

Nádherná dovolená v ráji na zemi.více recenzí

Citrus Waskaduwa - Waskaduwa - Waduwa

Hezký a udržovaný hotel, milý personál, všichni jsou velice ochotní. Pozor však na místní obyvatele. Turisté jsou pro ně tak trochu jako lovná zvěř. Skutečně jsme nepotkali nikoho mimo hotel, kdo by se nás nesnažil natáhnout. Na pláži před hotelem postávají místní, kteří nabízejí výlety, svezení tuktukem apod. Cena se dá usmlouvat. Jen kamkoliv vás vezmou, tak je to předem připravené doslova škubání turistů. Například Spice Garden v Kandy je o stovky procent dražší, než když si stejný výrobek koupíte v místní lékárně, Herbal Garden v Kulutaře je vyloženě lumpárna - přemrštěné ceny za pochybné výrobky, kde je místo výrobce uvedena pouze na g-mailu. Když se vám něco nelíbí, průvodce se pouze odkáže na to, že je to státní obchod (což je lež). více recenzí

Heritance Ahungalla - Ahungalla - Beruwela

Dovolená se nám neskutečně líbila. Ovšem už bych si pro zprostředkování dovolené Invii nevybrala.více recenzí

CITRUS WASKADUWA - Citrus Waskaduwa - Waduwa

Hezký a udržovaný hotel, milý personál, všichni jsou velice ochotní. Pozor však na místní obyvatele. Turisté jsou pro ně tak trochu jako lovná zvěř. Skutečně jsme nepotkali nikoho mimo hotel, kdo by se nás nesnažil natáhnout. Na pláži před hotelem postávají místní, kteří nabízejí výlety, svezení tuktukem apod. Cena se dá usmlouvat. Jen kamkoliv vás vezmou, tak je to předem připravené doslova škubání turistů. Například Spice Garden v Kandy je o stovky procent dražší, než když si stejný výrobek koupíte v místní lékárně, Herbal Garden v Kulutaře je vyloženě lumpárna - přemrštěné ceny za pochybné výrobky, kde je místo výrobce uvedena pouze na g-mailu. Když se vám něco nelíbí, průvodce se pouze odkáže na to, že je to státní obchod (což je lež). více recenzí

Blue Water Resort - Waduwa

Úžasná dovolená, překrásný hotel, pozorný personál, výborné jídlo. Byli jsme na začátku října, celý den sluníčko, večer občas déšť. Zatím naše nejhezčí dovolená.více recenzí

Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz) - Hikka Tranz by Cinnamon (ex. Chaaya Tranz) - Hikkaduwa

Byly jsme v Hikkaduwe ubytovani v hotelu Hikka Tranz by Cinnamon. Hotel, sluzby, zamestnanci a jidlo naprosta pecka. Nemuzu nic vytknout, starali se o nas kralovsky. Plaz byla hned za hotelem, s morskymi zelvami a malymi zraloky. Plac byla cista, pisecna, koupani v mori uzasne. Potkali jsme mistni pruvodce, kteri nas provedli Sri Lankou a jejimy poklady jako narodnim parkem Yala nebo River savafi apod. Nebojte se mistnich obyvatel, neznam milejsi lidi. Jedine co nam vadilo, byla cesta spolecnosti ............., doporucuji vybrat jinou spolecnost.více recenzí

Mermaid & Club - Mermaid & Club - Kalutara

Asi bych oponovala některým recenzím, co jsem si tu četla. Je to klidný hotel s menším počtem klientů, vynikajícím obslužným personálem, který nám vždy vyšel vstříc. I když nám CK nenabídla doplacení pobytu poslední den, ani nás na tuto situaci neupozornila, protože jsme končili snídaní a odlet jsme měli až následující den po půlnoci, personál byl velice ochotný, nechal nám jeden pokoj na zavazadla, na převlečení a za malý poplatek nám nechali all inclusive až do odjezdu.více recenzí

Web Dovolenanasrilance.cz nevyužívá cookies.
Prohledáváme zájezdy od: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2022. Dovolenanasrilance.cz - porovnání cen zájezdů na Srí Lanku.