Srí Lanka bez stravy - recenze

Blue Water Resort

👍 94 %
18 hodnocení
Blue Water Resort - Srí Lanka bez stravy - recenze

Waduwa | Srí Lanka
✈ letecky Vídeň
🍽️ bez stravy
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
29. listopadu - 9. prosince 2021

42 900 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Surfování, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 5 km   ➜ od letiště: 27 km

Blue Water Resort

👍 94 %
18 hodnocení
Blue Water Resort - Srí Lanka bez stravy - recenze

Waduwa | Srí Lanka
✈ letecky Praha
🍽️ bez stravy
📅 10 dní (9 nocí) dovolené s recenzí
25. listopadu - 4. prosince 2021

40 200 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, TV, Minibar, Bar, Lednička, Dětský koutek, Dětský bazén, Tenis, Volejbal, Surfování, Fitness, Animační programy, Hotelová restaurace, Kavárna

➜ přímo u pláže u moře   ➜ od centra města: 5 km   ➜ od letiště: 27 km

Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz)

👍 92 %
34 hodnocení
Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz) - Srí Lanka bez stravy - recenze

Hikkaduwa | Srí Lanka
✈ letecky Praha
🍽️ bez stravy
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
31. října - 11. listopadu 2021

43 012 Kč  35 700 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Dětský bazén, Hotelová restaurace, Půjčovna kol, Volejbal

➜ přímo u pláže u moře

Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz)

👍 92 %
34 hodnocení
Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz) - Srí Lanka bez stravy - recenze

Hikkaduwa | Srí Lanka
✈ letecky Vídeň
🍽️ bez stravy
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
14. března - 24. března 2022

41 546 Kč  40 300 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Dětský bazén, Hotelová restaurace, Půjčovna kol, Volejbal

➜ přímo u pláže u moře

Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz)

👍 92 %
34 hodnocení
Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz) - Srí Lanka bez stravy - recenze

Hikkaduwa | Srí Lanka
✈ letecky Praha
🍽️ bez stravy
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
18. prosince - 28. prosince 2021

55 063 Kč  43 500 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Dětský bazén, Hotelová restaurace, Půjčovna kol, Volejbal

➜ přímo u pláže u moře

Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz)

👍 92 %
34 hodnocení
Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz) - Srí Lanka bez stravy - recenze

Hikkaduwa | Srí Lanka
✈ letecky Praha
🍽️ bez stravy
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
22. února - 5. března 2022

44 253 Kč  38 500 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Dětský bazén, Hotelová restaurace, Půjčovna kol, Volejbal

➜ přímo u pláže u moře

Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz)

👍 92 %
34 hodnocení
Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz) - Srí Lanka bez stravy - recenze

Hikkaduwa | Srí Lanka
✈ letecky Praha
🍽️ bez stravy
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
6. dubna - 17. dubna 2022

44 479 Kč  42 700 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Dětský bazén, Hotelová restaurace, Půjčovna kol, Volejbal

➜ přímo u pláže u moře

Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz)

👍 92 %
34 hodnocení
Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz) - Srí Lanka bez stravy - recenze

Hikkaduwa | Srí Lanka
✈ letecky Praha
🍽️ bez stravy
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
12. března - 22. března 2022

42 062 Kč  40 800 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Dětský bazén, Hotelová restaurace, Půjčovna kol, Volejbal

➜ přímo u pláže u moře

Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz)

👍 92 %
34 hodnocení
Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz) - Srí Lanka bez stravy - recenze

Hikkaduwa | Srí Lanka
✈ letecky Praha
🍽️ bez stravy
📅 12 dní (11 nocí) dovolené s recenzí
22. března - 2. dubna 2022

45 567 Kč  44 200 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Dětský bazén, Hotelová restaurace, Půjčovna kol, Volejbal

➜ přímo u pláže u moře

Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz)

👍 92 %
34 hodnocení
Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz) - Srí Lanka bez stravy - recenze

Hikkaduwa | Srí Lanka
✈ letecky Praha
🍽️ bez stravy
📅 11 dní (10 nocí) dovolené s recenzí
27. listopadu - 7. prosince 2021

39 205 Kč  34 500 Kč

Zobrazit nabídku ►

Klimatizace, Vnější bazén, Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, TV, Minibar, Bar, Potápěčské centrum, Fitness, Animační programy, Dětský bazén, Hotelová restaurace, Půjčovna kol, Volejbal

➜ přímo u pláže u moře

Zobrazeno 1-10 z celkem 249

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru dovolené. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Srí Lanka bez stravy - recenze - nejlepší recenze

Srí Lanka bez stravy - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 94 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 5hvězdičkový Blue Water Resort. Recenze je udělená na základě 18 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je pondělí 29. listopadu 2021 a den příjezdu/příletu je čtvrtek 9. prosince 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 42 900 Kč. Pobyt je bez stravy v délce 11 dní, 10 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Srí Lanka a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze pro příjemné cestování bez stresu dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Waduwa, kde se ubytování Blue Water Resort nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Vídeň. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou na Srí Lance na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Waduwa podle referencí od 18 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 94 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Srí Lanka bez stravy - recenze

Nejlevnější Srí Lanka bez stravy - recenze

Nejlevnější dovolenou Srí Lanka bez stravy - recenze pořídíte v 3hvězdičkovém ubytování Mermaid & Club. Svou rekreaci s odjezdem/odletem ve čtvrtek 11. listopadu 2021 a příjezdem/příletem v sobotu 20. listopadu 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 25 900 Kč. Rekreace v resortu Kalutara je v délce 10 dní - 9 nocí je a bez stravy. Tato výhodná podzimní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci na Srí Lance a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Mermaid & Club v souvislosti s koronavirem. K rezervaci si můžete pro klidný pocit z cestování dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. V ceně pobytu je zahrnuta sleva 21 % z původní prodejní ceny 32 785 Kč. Mermaid & Club je situován v letovisku Kalutara. Doprava do letoviska Kalutara je v rámci této nabídky letecky, s letenkou z letiště Praha. Využijte nejlevnější Last Minute na Srí Lance na podzim s průměrnou recenzí 88 % dle 83 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Srí Lanka bez stravy - recenze

Srí Lanka bez stravy - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou na Srí Lance? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Blue Water Resort v letovisku Waduwa. Termín odjezdu/odletu je ve čtvrtek 25. listopadu 2021 a datum příjezdu/příletu je v sobotu 4. prosince 2021. Pobyt je v délce 10 dní - 9 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 40 200 Kč bez stravy. Tato lákavá nabídka pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci na Srí Lance a o podmínkách dovolené v Blue Water Resort v souvislosti s Covidem. Pro bezpečné cestování si lze k online rezervaci zakoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Waduwa, kde se ubytování Blue Water Resort nachází, se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné podzimní dovolené Last Minute na Srí Lance. Průměrná recenze Blue Water Resort je 94 % podle referencí od 18 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Jaké jsou možnosti dovolené na Srí Lance?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů na Srí Lanku vyberte úvodní stránku v Dovolenanasrilance.cz - dovolená Srí Lanka a Last Minute zájezdy 2021 a 2022. Vaší dovolenou: Srí Lanka bez stravy - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Termín od: vyplňte datum nejbližšího odjezdu nebo odletu na Srí Lanku. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu z dovolené.
Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny volné zájezdy a pobyty na Srí Lance 2021 a 2022, odpovídající vašemu výběru.

Doprava

Jaké jsou možnosti cestování a jak se nejlépe dostat na Srí Lanku? Pro pobyty na Srí Lance lze využít tyto oblíbené způsoby dopravy: letecky, letecky z Prahy nebo letecky z Vídně.
Dopravu vybírejte zaškrtnutím jedné nebo více možností ve vyhledávacím formuláři. Čím více možností vyberete, tím více volných termínů se vám zobrazí. Mezi základní možnosti patří vlastní doprava a doprava letecky. Dovolenou na Srí Lance letecky 2021/2022 lze konkrétněji vybrat zaškrtnutím příslušného místa odletu. Obecně jsou dostupná tuzemská letiště Brno, Praha, Pardubice, Ostrava a Karlovy Vary. Z Východních Čech se dají využít slovenská letiště Bratislava, Košice, Poprad a Sliač, v Západních Čechách zase německá letiště Drážďany a Mnichov. V Severních Čechách se nabízí využít polská letiště Katovice, Krakov a Warszawa, v Jižních Čechách zase rakouské letiště ve Vídni, případně maďarské v Budapešti.

Strava

Neomezujte ale zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chcete li například ubytování na Srí Lance s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive, případně Ultra All Inclusive.
Dobře také zvažte, jestli se vyplatí si na dovolenou na Srí Lance připlatit za lepší stravu, například formou Light All Inclusive, All Inclusive nebo Ultra All Inclusive. Pokud zvolíte pobyt bez stravy, bude jídlo nutné dokupovat přímo na Srí Lance a cena dovolené se tím nakonec může značně prodražit. Kvalitu stravy v konkrétním ubytovacím zařízení si lze dopředu ověřit pomocí recenzí ostatních cestovatelů.

Termín

Volný termín jednoduše zvolíte v sekci First Minute, Last Minute nebo dovolené 2021, případně dovolené 2022. Rekreaci však nejlépe (nejpřesněji) vyberete pomocí vyhledávacího formuláře. Snažte se pokud možno nevolit termíny odjezdu nebo odletu a návratu nebo příletu z rekreace na Srí Lance příliš blízko u sebe, neboť se pak výrazně snižuje počet dostupných termínů a ubytovacích zařízení. Termín můžete upřesnit zvolením měsíce v příslušném ročním období. Vyberte si na Srí Lance svou jarní dovolenou o Velikonocích v březnu, v dubnu, v květnu, letní dovolenou a prázdniny v červnu, v červenci, v srpnu, podzimní pobyty v září, v říjnu, v listopadu, nebo zimní rekreaci o Vánocích nebo Silvestra na Srí Lance v prosinci, v lednu nebo v únoru. Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu do Bulharska? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení v Bulharsku na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Bulharsko v měsících červen, červenec a srpen - Bulharsko v létě. Vychutnejte si relax na podzim v Bulharsku v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.

Nevíte ještě konkrétní měsíc kdy vyrazit na cestu na Srí Lanku? Ať již hledáte aktivní dovolenou nebo pasivní odpočinek a relax - zkuste si svou dovolenou jednoduše naplánovat podle ročních období. Zkuste osvěžení na Srí Lance na jaře - nabídky pobytů zahrnující jarní měsíce březen, duben a květen. Zažijte letní prázdninové Srí Lanka v měsících červen, červenec a srpen - Srí Lanka v létě. Vychutnejte si relax na podzim na Srí Lance v podzimních měsících září, říjen a listopad. Zažijte magickou zimu v zimních měsících prosinec, leden a únor.
Nemáte ještě konkrétní představu kdy chcete na Srí Lanku jet? Svou rekreaci si můžete vybrat z Last Minute a Super Last Minute pobytů v současném roce 2021 nebo si naplánovat cestu jako First Minute v příštím roce 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt na Srí Lance můžete vybrat z následujících 13 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Dovolenanasrilance.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou na Srí Lance můžete vyzkoušet například také web Dovolená Srí Lanka. Zajímají vás možnosti rekreace bez stravy v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou bez stravy jako Srí Lanka bez stravy - recenze, Španělsko bez stravy - recenze nebo například Švýcarsko bez stravy - recenze či Thajsko bez stravy - recenze.

Srí Lanka bez stravy - recenze - recenze

Centara Ceysands Resort & Spa - Centara Ceysands Resort & Spa - Bentota

Opravdu kouzelné místo na zemi.více recenzí

Cinnamon Bey - Beruwela

Super dovolenávíce recenzí

Citrus Waskaduwa - Waduwa

Hezký a udržovaný hotel, milý personál, všichni jsou velice ochotní. Pozor však na místní obyvatele. Turisté jsou pro ně tak trochu jako lovná zvěř. Skutečně jsme nepotkali nikoho mimo hotel, kdo by se nás nesnažil natáhnout. Na pláži před hotelem postávají místní, kteří nabízejí výlety, svezení tuktukem apod. Cena se dá usmlouvat. Jen kamkoliv vás vezmou, tak je to předem připravené doslova škubání turistů. Například Spice Garden v Kandy je o stovky procent dražší, než když si stejný výrobek koupíte v místní lékárně, Herbal Garden v Kulutaře je vyloženě lumpárna - přemrštěné ceny za pochybné výrobky, kde je místo výrobce uvedena pouze na g-mailu. Když se vám něco nelíbí, průvodce se pouze odkáže na to, že je to státní obchod (což je lež). více recenzí

Earl´s Reef (Ex. Taprospa Beach Hotel) - Earl´s Reef (ex. Taprospa Beach Hotel) - Beruwela

Toto bola moja prvá dovolenka dobrodružnejšieho charakteru. Ale ako konštatovali moji známi, ktorí boli so mnou...budú ďalšie, len táto je neopakovateľná, lebo je prvá. Mne s kamarátkou sa ušla izba s priam "gýčovým " výhľadom na more a palmy. Ten obraz mám doteraz v hlave. /pre istotu som si ho zvečnila :)/. Teplota dní a nocí je pre našinca priam pohladením, a aj prípadný dážď je iba spestrením a vrátením do detských čias, keď sa behalo po daždi v lete. Krajina je očarujúca a plná prekvapení. Ľudia sú úprimní a ľudskí, čo sa v dnešnom svete nenájde hocikde. Ďakujem.více recenzí

Heritance Ahungalla - Beruwela

Dovolená se nám neskutečně líbila. Ovšem už bych si pro zprostředkování dovolené Invii nevybrala.více recenzí

Pandanus Beach Resort & Spa - Pandanus Beach Resort & Spa - Induruwa

Nádherná dovolená. Srí lanka je opravdu krásná, byly jsme z ní nadšení :-) Všude zeleno, viděli jsme mnoho zvířat ve volné přírodě (slony, varany, čipmánky, krokodýli, netopýri, orli,...) Doprava je velmi chaotická, každý si jezdí jak chce, pořád samé troubení :-D Ale jízda ťuk-ťukem velký zážitek :-D Určitě se na Srí lanku chceme ještě někdy vrátit. :-)více recenzí

Centara Ceysands Resort & Spa - Bentota

Opravdu kouzelné místo na zemi.více recenzí

Citrus Waskaduwa - Waskaduwa - Waduwa

Hezký a udržovaný hotel, milý personál, všichni jsou velice ochotní. Pozor však na místní obyvatele. Turisté jsou pro ně tak trochu jako lovná zvěř. Skutečně jsme nepotkali nikoho mimo hotel, kdo by se nás nesnažil natáhnout. Na pláži před hotelem postávají místní, kteří nabízejí výlety, svezení tuktukem apod. Cena se dá usmlouvat. Jen kamkoliv vás vezmou, tak je to předem připravené doslova škubání turistů. Například Spice Garden v Kandy je o stovky procent dražší, než když si stejný výrobek koupíte v místní lékárně, Herbal Garden v Kulutaře je vyloženě lumpárna - přemrštěné ceny za pochybné výrobky, kde je místo výrobce uvedena pouze na g-mailu. Když se vám něco nelíbí, průvodce se pouze odkáže na to, že je to státní obchod (což je lež). více recenzí

Eden Resort And Spa - Moragalla - Beruwela

Bola som veľmi spokojná. Nakoľko nemám rada na dovolenke veľký ruch, tak tam som si mohla dovolenku v kľude vychutnať. Personál v celom resorte príjemný.více recenzí

Pandanus Beach Resort & Spa - Induruwa

Nádherná dovolená. Srí lanka je opravdu krásná, byly jsme z ní nadšení :-) Všude zeleno, viděli jsme mnoho zvířat ve volné přírodě (slony, varany, čipmánky, krokodýli, netopýri, orli,...) Doprava je velmi chaotická, každý si jezdí jak chce, pořád samé troubení :-D Ale jízda ťuk-ťukem velký zážitek :-D Určitě se na Srí lanku chceme ještě někdy vrátit. :-)více recenzí

CITRUS WASKADUWA - Citrus Waskaduwa - Waduwa

Hezký a udržovaný hotel, milý personál, všichni jsou velice ochotní. Pozor však na místní obyvatele. Turisté jsou pro ně tak trochu jako lovná zvěř. Skutečně jsme nepotkali nikoho mimo hotel, kdo by se nás nesnažil natáhnout. Na pláži před hotelem postávají místní, kteří nabízejí výlety, svezení tuktukem apod. Cena se dá usmlouvat. Jen kamkoliv vás vezmou, tak je to předem připravené doslova škubání turistů. Například Spice Garden v Kandy je o stovky procent dražší, než když si stejný výrobek koupíte v místní lékárně, Herbal Garden v Kulutaře je vyloženě lumpárna - přemrštěné ceny za pochybné výrobky, kde je místo výrobce uvedena pouze na g-mailu. Když se vám něco nelíbí, průvodce se pouze odkáže na to, že je to státní obchod (což je lež). více recenzí

Blue Water Resort - Waduwa

Úžasná dovolená, překrásný hotel, pozorný personál, výborné jídlo. Byli jsme na začátku října, celý den sluníčko, večer občas déšť. Zatím naše nejhezčí dovolená.více recenzí

Hikka Tranz By Cinnamon (Ex. Chaaya Tranz) - Hikka Tranz by Cinnamon (ex. Chaaya Tranz) - Hikkaduwa

Byly jsme v Hikkaduwe ubytovani v hotelu Hikka Tranz by Cinnamon. Hotel, sluzby, zamestnanci a jidlo naprosta pecka. Nemuzu nic vytknout, starali se o nas kralovsky. Plaz byla hned za hotelem, s morskymi zelvami a malymi zraloky. Plac byla cista, pisecna, koupani v mori uzasne. Potkali jsme mistni pruvodce, kteri nas provedli Sri Lankou a jejimy poklady jako narodnim parkem Yala nebo River savafi apod. Nebojte se mistnich obyvatel, neznam milejsi lidi. Jedine co nam vadilo, byla cesta spolecnosti ............., doporucuji vybrat jinou spolecnost.více recenzí

Mermaid & Club - Mermaid & Club - Kalutara

Asi bych oponovala některým recenzím, co jsem si tu četla. Je to klidný hotel s menším počtem klientů, vynikajícím obslužným personálem, který nám vždy vyšel vstříc. I když nám CK nenabídla doplacení pobytu poslední den, ani nás na tuto situaci neupozornila, protože jsme končili snídaní a odlet jsme měli až následující den po půlnoci, personál byl velice ochotný, nechal nám jeden pokoj na zavazadla, na převlečení a za malý poplatek nám nechali all inclusive až do odjezdu.více recenzí

Rani Beach Resort - Negombo

spokojenostvíce recenzí

Royal Palms Beach - Kalutara

Naprosto fantastická dovolená, která předčila ve všech směrech naše vysoké očekávání.více recenzí

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Dovolenanasrilance.cz - porovnání cen zájezdů na Srí Lanku. Web Dovolenanasrilance.cz využívá cookies.